In Nederland

Nationale Brand Preventie Week
www.watdoejijbijbrand.nl
www.brandpreventieweek.nl

 

 

Nationale Brand Preventie Week
Ook dit jaar vindt opnieuw de Nationale Brandpreventieweek plaats. First Alert stond dertien jaar geleden al samen met de Brandwonden Stichting aan de wieg van dit evenement. Zie voor meer info:
www.brandpreventieweek.nl

 

 

Donateursaktie Brandwondenstichting
Ook dit jaar wordt er tijdens de collecte van de Nederlandse Brandwonden Stichting in oktober een kaartje afgegeven waarmee u donateur kunt worden en een gratis First Alert product krijgt thuisgestuurd.
www.brandwonden.nl

 

 

De Nationale Rookmelderdag vindt in het laatste weekend van oktober plaats. Via radiospots, advertenties, folders en lokale voorlichtingsacties wordt er op het nut en de noodzaak van rookmelders gewezen en op de prijsvraag die aan de Nationale Rookmelderdag is verbonden. Op deze dag gaat de wintertijd in wat een goed moment is de batterijen te controleren (“Zomertijd voorbij – vervang de batterij!”) en de rookmelder schoon te maken.
www.rookmelders.nu

 

First Alert is lid van de sectie huis(rook)melders van de VEBON, de vereniging van Beveiligings Ondernemingen in Nederland. Deze sectie bestaat uit vooraanstaande producenten en leveranciers van rookmelders in Nederland. Zij streven naar een hogere brandveiligheid voor de consument.Meer informatie over de VEBON vindt u op.
www.vebon.org